Migdały całe BIO

Dodaj do Listy życzeń

Ekologiczne MIGDAŁY to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.

6,50  / 100 g

60 w magazynie


Wybrana ilość: 0.1 kg

Waga netto: 

0,1

Kraj pochodzenia: 

Hiszpania

Certyfikat EKO/BIO: 

TAK

Frakcja: 

CAŁE

Wysyłka w: 

48h

Wszelkie materiały (treści, teksty, ilustracje, zdjęcia itp.) przedstawione w tym produkcie są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie namocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.

Opis

Ekologiczne MIGDAŁY to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.

Migdały całe BIO

Właściwości:
• Bogate w witaminę E (silny antyoksydant), magnez, wapń i błonnik
• Wspierają zdrowie skóry, mózgu i serca
• Mają niski indeks glikemiczny – dobre dla cukrzyków

UWAGA
w opakowaniu mogą znajdować się śladowe ilości MIGDAŁÓW gorzkich.
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.

składniki: migdały* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywczew 100 g produktu
Wartość energetyczna2525 kJ/ 612 kcal
Tłuszcz54g
Kwasy tłuszczowe nasycone4,1g
Węglowodany5,4g
Cukry3,9g
Błonnik51 g
Białko 22 g
Sól0,0g

Zastosowanie:
• Do wypieków, musli, owsianki, jako przekąska
• W formie zmielonej – jako mąka migdałowa
• Idealne do domowego mleka roślinnego