Płatki migdałowe BIO

Dodaj do Listy życzeń

Delikatne, ekologiczne płatki migdałowe. Chrupiący dodatek do deserów, owsianki, sałatek oraz dań wytrawnych.

8,30  / 50 g

20 w magazynie

Wybrana ilość: 0.05 kg

Waga netto: 

50 g

Kraj pochodzenia: 

Włochy

Certyfikat EKO/BIO: 

TAK

Frakcja: 

Wysyłka w: 

48h

Wszelkie materiały (treści, teksty, ilustracje, zdjęcia itp.) przedstawione w tym produkcie są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie namocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.

Opis

Delikatne, cienko krojone płatki migdałowe pochodzące z ekologicznych upraw. To produkt najwyższej jakości- naturalny, bez konserwantów, idealny jako zdrowy dodatek do wielu dań i deserów.

Dlaczego warto wybrać Nasze płatki migdałowe?

  • 100% ekologiczne- uprawy certyfikowane, bez chemii i sztucznych dodatków,
  • naturalne źródło białka, błonnika, witaminy E oraz magnezu,
  • delikatny, orzechowy smak i chrupiąca struktura,
  • uniwersalne zastosowanie w kuchni- zarówno na słodko, jak i wytrawnie.

składniki: migdały* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywczew 100 g produktu
Wartość energetyczna2544 kJ / 616 kcal
Tłuszcz54 g
Kwasy tłuszczowe nasycone3,9 g
Węglowodany5,4 g
Cukry4,8 g
Błonnik
Białko22 g
Sól0,0 g

Zastosowanie:

  • do posypywania ciast, tortów, deserów,
  • jako chrupiący dodatek do musli, owsianki czy jogurtów,
  • do panierowania,
  • do domowych granoli, batonów i ciastek,
  • do sałatek i dań kuchni orientalnej.